Smukke Øjne er et samarbejde mellem øjenlægerne Nathalie Zibrandtsen og Peter Kofoed

Smukkeøjne_vertical10

Øjenlæge Peter Kofoed, PhD, FEBO

Jeg er uddannet speciallæge i øjensygdomme i 2013 fra blandt andet Odense Universitetshospital, Frederiksberg Hospitals Øjenafdeling, Rigshospitalets Øjenklinik og Glostrup Hospitals Øjenafdeling.

Jeg har Ph.d.-grad i øjensygdomme og har i 2013 bestået den europæiske eksamen i øjensygdomme (FEBO).

Jeg har 15 års erfaring i øjenlågskirurgi. Jeg sørger for løbende at deltage i efteruddannelseskurser, samt at erfaringsudveksle med mine gode og dygtige kollegaer.

Ved siden af interessen for øjenlågskirurgi har jeg en øjenklinik, som har aftale med sygesikringen.

Det er vigtigt for mig, at patienten føler sig tryg og får det bedste kosmetiske resultat samt at sikkerheden er i højsædet. Derfor foretages omhyggelig forundersøgelse og forventningsafstemning inden eventuel øjenlågskirurgi. Jeg anvender skånsomme kirurgiske teknikker og udstyr, som giver mindst mulig arvævsdannelse efter operationen. Det er vigtigt, at hele forløbet føles trygt og sikkert.

Smukkeøjne_vertical9

Øjenlæge Nathalie Zibrandtsen, FEBO

Jeg er uddannet speciallæge i øjensygdomme i 2013 fra blandt andet Rigshospitalets Øjenklinik, Glostrup Øjenafdeling og Roskilde Øjenafdeling. Som supplement til min danske speciallægeuddannelse har jeg taget den europæiske øjenlæge eksamen i Paris i 2013 (Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO)).

Gennem årene har jeg lavet mange operationer af øjenomgivelserne, startende under min introstilling på Rigshospitalet Øjenafdeling i 2007. Min interesse for operationer startede tidligt under min studietid. Jeg sørger for løbende at deltage i efteruddannelseskurser, samt at sparre med gode kollegaer.

Ud over øjenlågskirurgi interesserer jeg mig bredt for øjenspecialet og øjenpatienter, og arbejder i min egen klinik dagligt med mange forskellige øjensygdomme.

Ved kosmetisk kirurgi er det oplagt, at det vigtigste er at resultatet bliver godt og som aftalt. Men derudover ligger jeg vægt på en god vejledning omkring valg af operation, samt at forløbet omkring en øjenlågsoperation skal føles trygt og roligt.

Ved at besøge smukkeojne.dk accepterer du brug af cookies Ok